Kogutex dućan u Konjščini

Tvrtka ”KOGUTEX” d.o.o. osnovana je kao obiteljska tvrtka 1991. godine, kada je i otvorena naša prva trgovina mješovitom robom u Jertovcu, a registrirana je kao proizvodno-trgovačko i uslužno poduzeće.

Djelatnost našeg poduzeća je maloprodaja prehrambenih proizvoda i ostale robe široke potrošnje, te tradicionalna ručna proizvodnja zagorskih mlinaca.

Danas poslujemo na nekoliko lokacija: trgovine u Konjščini, Donjoj Konjščini, Zlatar Bistrici, Galovcu i u Beloslavcu, te pogon proizvodnje zagorskih mlinaca koji je smješten u Jertovcu.
Trgovine ”KOGUTEX” prepoznatljive su po lijepom uređenju, konkurentnim cijenama, velikom asortimanu robe, ljubaznom osoblju, te mogućnošću nabave robe po želji naših kupaca u najkraćem mogućem roku.

U sastavu našeg poslovnog sustava zaposleno je preko 40 djelatnika zadovoljavajuće stručne struke za obavljanje svoje djelatnosti.
Kroz protekle godine ”KOGUTEX” d.o.o. se učvrstio i stvorio dobar temelj u maloprodaji robe široke potrošnje u manjoj regiji na području Konjščine i Zlatar Bistrice.

Smješteni smo na istočnom dijelu Krapinsko Zagorske županije, u općini Konjščina. Kako smo smješteni na samoj tromeđi Krapinsko-Zagorske, Zagrebačke i Varaždinske županije, tako je i naše poslovanje, prodaja zagorskih mlinaca i nabava roba orijentirana prema Zagrebu i Varaždinu. AC Zagreb-Varaždin, je udaljena samo 15 km od Konjščine, ulaz/izlaz Komin (AC Zagreb-Varaždin), što nam omogućuje kontinuirano ubrzanu dinamiku nabave roba, kako bi naše trgovine pravovremeno bile opskrbljene svježim voćem i povrćem, delikatesama, te svom drugom robom široke potrošnje, a samim time, naši vjerni kupci zadovoljni našom uslugom i ponudom.

Želite li Vašu kupovinu obaviti po povoljnim cijenama, širokim asortimanom, te uz ljubazno osoblje, posjetite nas u jednoj od naših trgovina.

Vaš ”KOGUTEX” team.

facebook logo