Heljda snack vrećica

Tvrtka ”KOGUTEX” d.o.o. bavi se osim trgovine robe široke potrošnje i proizvodnjom heljda snacka s kukuruzom.

Heljda snack sa kukuruzom, jedinstveni proizvod na tržištu – suha grickalica od ekspandiranog zrna heljde i kukuruza, BEZ glutena, BEZ šećera, BEZ dodanih aroma, prikladno za Vegane. Heljda snack posebno će oduševiti one kojima je grickalica nezaobilazni dio obroka u bilo koje doba dana.

VAŽNO: Sirovina heljda uzgojena je u Hrvatskoj, kuhana je i mi ju prerađujemo, te je neusporedivo kvalitetnija od pržene heljde iz uvoza, koja kao takva nije za upotrebu u našem procesu  proizvodnje.

Ovakav tip snacka ne proizvodi nitko u HR niti inozemstvu, a isti nije prisutan nigdje na tržištu.

Za ostale transportno logističke podatke i informacije, molimo obratite nam se putem brojeva telefo.

HACCP logoProizvode se u pogonu proizvodnje koja ispunjava sve higijenske i zdravstvene norme, a tako i tehničke, ćemu svjedoče svi atesti i projekti, koji su bili potrebni da se proizvodnja vrši na siguran i zdrav način. Uveli smo HACCP sustav u proizvodnju. Heljda snack sa kukuruzom mogu se upotrijebiti 12 mjeseci od datuma proizvodnje tj. do označenog datuma koji je otisnut na svakom pojedinačnom pakiranju, a kakvoća i kvaliteta, a tako i sama analiza kiselinskog stupnja i postotak vlage, redovito se kontroliraju od strane Laboratorija za analitičku kemiju kod Instituta u Križevcima.

Naš snack možete kupiti u svojoj trgovini koju dnevno redovito posjećujete, ili pak ako vršite tjedne ili mjesečne kupovine, pogledajte referntnu listu od nekih najvećih trgovačkih kuća u RH u koje mi kao proizvođač distribuiramo naš proizvod.

Navedena distribucija obavlja se vlastitim prijevoznim sredstvima i vlastitim osobljem, a vršimo i sami ambulantnu prodaju u Zagrebu i široj okolici, te čitavim sjevernim i sjeverozapadnim dijelom RH.

 

Heljda snack vrećica

Pakiranje:

  • PVC vrećica, 70 g

Pakiranje kartonsko:

  • 70 g pvc vrećica x 20 komada (1,4 kg);

Želite naručiti odmah?​

Heljda snack vas je zainteresirao i željeli biste ga naručiti? Kontaktirajte nas putem maila ili nas nazovite na telefon…

Kogutex Logo