Krušne mrvice vrećica

Tvrtka ”KOGUTEX” d.o.o. bavi se osim trgovine robe široke potrošnje i proizvodnjom krušnih mrvica.

Krušne mrvice proizvedene su od sušenog i mljevenog pšeničnog kruha. Pšenične krušne mrvice koriste se za pripremu hrskavih, ukusnih i neodoljivih paniranih i pohanih jela, ali i slastica. Koristiti ih možete i za ugušćivanje domaćih variva i gustih juha ili prepržene uz slatka jela poput knedli.

HACCP logoProizvode se u pogonu proizvodnje koja ispunjava sve higijenske i zdravstvene norme, a tako i tehničke, ćemu svjedoče svi atesti i projekti, koji su bili potrebni da se proizvodnja vrši na siguran i zdrav način. Uveli smo HACCP sustav u proizvodnju. Krušne mrvice mogu se upotrijebiti 12 mjeseci od datuma proizvodnje tj. do označenog datuma koji je otisnut na svakom pojedinačnom pakiranju, a kakvoća i kvaliteta, a tako i sama analiza kiselinskog stupnja i postotak vlage, redovito se kontroliraju od strane Laboratorija za analitičku kemiju kod Instituta u Križevcima.

Naše krušne mrvice možete kupiti u svojoj trgovini koju dnevno redovito posjećujete, ili pak ako vršite tjedne ili mjesečne kupovine, pogledajte referntnu listu od nekih najvećih trgovačkih kuća u RH u koje mi kao proizvođač distribuiramo naš proizvod.

Navedena distribucija obavlja se vlastitim prijevoznim sredstvima i vlastitim osobljem, a vršimo i sami ambulantnu prodaju u Zagrebu i široj okolici, te čitavim sjevernim i sjeverozapadnim dijelom RH.

 

Krušne mrvice vrećica

Pakiranje:

  • PVC vrećica, 500 g

 

Pakiranje kartonsko:

  • 500 g pvc vrećica x 12 komada (6 kg);

Želite naručiti odmah?​

Krušne mrvice su vas zainteresirale i željeli biste ih naručiti? Kontaktirajte nas putem maila ili nas nazovite na telefon…

Kogutex Logo
facebook logo